VIAROOM

Termeni & Conditii

Bun venit la VIAROOM!
Prin utilizarea produselor si serviciilor noastre, sunteti de acord cu prezentii Termeni si Conditii.

1. Definitii
Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul viaroom.ro.
Client – persoana fizica sau juridica care efectueaza o comanda.
Comanda – un document electronic prin care se solicita achizitia unui anumit Produs si modalitatea de plata.
Vanzator – SC VIAROOM Networks SRL, cu sediul social in Bucuresti, Sector 1, Strada Stirbei Voda, Nr. 36.
Contract – Comanda confirmata de catre Vanzator, care este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile catre client, iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata aferenta Comenzii.

2. Utilizarea serviciilor VIAROOM
Serviciile VIAROOM,  pe care le punem la dispozitie sunt absolut gratuite, nu percep abonament sau alte costuri aditionale. Acestea se utilizeaza conform legilor si reglementarilor aplicabile in Romania, in caz contrar putem intrerupe furnizarea serviciilor noastre catre dvs. daca nu respectati politicile noastre sau detectam un comportament suspect considerat necorespunzator.

Utilizarea serviciilor noastre nu va ofera niciun drept de proprietate intelectuala asupra acestora sau asupra continutului pe care il furnizam catre utilizatori, prin Catalogul VIAROOM.

Cu privire la serviciile pe care dvs le utilizati, ne permitem sa va trimitem newsletter (anunturi) privind promotii, informatii despre ultimele servicii pe care le adaugam, versiuni noi ale software-ului si mesaje administrative.

3. Protejarea confidentialitatii si a drepturilor de autor
VIAROOM se angajeaza sa trateze datele dvs cu caracter personal confidentiale, iar dvs sunteti de acord ca VIAROOM  poate sa utilizeze datele respective furnizate conform politicilor noastre de confidentialitate.
VIAROOM Networks va dezvalui datele dvs cu caracter personal autoritatilor doar in cazul in care o Ancheta juridica este in desfasurare si dvs sunteti implicat, ca faptas, martor sau complice, asa cum o spune si legea aplicabila pe domeniul Romaniei.

4. Facturare – Plata
Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul emite catre Client o factura pentru produsele si serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze informatiile corecte pentru emiterea facturii.

Plata se poate face online (card, O.P., rate fixe Card Avantaj) sau ramburs.

5. Garantia
Garantia se ofera pentru toate produsele achizitionate din magazinul online viaroom.ro, dar si din magazinele partenerilor nostri. Certificatul de garantie asigura reparatia/ inlocuirea produselor si serviciilor pe o perioada de 24 luni, daca sunt respectate conditiile prevazute in certificat.

Nu se ofera garantie pentru defectiunile aparute ca urmare a:

o    nerespectarii conditiilor de transport, pastrare, punere in functiune, exploatare si intretinere;
o    manipularii defectuoase, a lovirii produsului, a producerii accidentelor, socurilor electrice, mecanice, termice, a existentei unui grad ridicat de impuritati, a patrunderii de lichide in produs, a expunerii la foc, ventilatiei necorespunzatoare, expunerii excesive la umezeala, solicitarii anormale (neconform cu instructiunile din manualul de utilizare) sau exploatarii defectuoase;
o    greselilor de instalare (lipsa impamantarii la priza, cuplarea echipamentelor in timp ce acestea sunt in functiune) sau fluctuatii ale tensiunii de alimentare;
o    pierderea dovezii de cumparare si/sau a certificatului de garantie;
o    intretinerea defectuoasa si utilizarea produsului in alte scopuri decat cele pentru care a fost construit;
   folosirea altor consumabile decat cele recomandate;
o    daca intretinerea si utilizarea produsului nu se efectueaza conform etichetelor si instructiunilor ce insotesc produsul;
o    alterarii pachetelor software furnizate (firmware, software Android(™), software VIAROOM, …);
o    efectuarii unor operatii de „rootare” sau echivalente si in general orice operatie care modifica sau permite modificarea produselor si a software-ului furnizat, si utilizarea in scopuri neautorizate;
o    utilizatorul are obligatia instalarii si mentinerii unui pachet antivirus pentru a asigura protectia datelor si programelor instalate;
o    instalarea sau folosirea altor aplicatii, altele decat cele testate compatibil pe produs, care functioneaza greu sau nu functioneaza deloc;
o    modificarile de configurare si utilizare incorecta sau nelicentiata a produsului software exonereaza vanzatorul de orice raspundere;
o    dezasamblarea produsului si ruperea sigiliului.

Accesoriile echipamentelor beneficiaza de aceeasi perioada de garantie ca si produsul principal, cu exceptia cazurilor in care in documentele de utilizare este specificat altfel.
Bateriile, cablurile furnizate si alimentatoarele sunt excluse din garantie (nu beneficiaza de garantie).

6. Livrarea
Orice intarziere a termenului de livrare se datoreaza conditiilor rutiere, atmosferice etc., VIAROOM respectand termenul propus si livrand comanda in cel mai scurt timp.
Livrarea gratuita in 24H!

7. Politica de retur
Clientul se obliga sa aduca la cunostiinta intentia de returnare a produselor VIAROOM.

Produsele VIAROOM  se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului.
Rambursarea sumei platite de Client va fi returnata de catre VIAROOM Networks in 14 zile calendaristice din momentul primirii produselor returnate, in contul pus la dispozite de catre Client.
Expeditia de retur se plateste de catre Client daca coletul a fost deschis si produsul utilizat.

Nu se accepta returul produselor daca acestea nu prezinta aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalaj original, etichetele intacte, toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.), componente si accesorii.

Va multumim!