Smart Home

Pachetele VIAROOM Smart Home sunt concepute pentru a va transforma locuința într-o adevarată casă inteligenta si au la baza produse de top ale marilor producatori de tehnologii smart (termostate, becuri inteligente, prize conectate, comenzi pentru aparatele electrocasnice, termometre, obiecte pentru confortul personal, …).

Solutia Smart Home A.I are la baza o conceptie inovanta, prin folosirea tehnologiilor de inteligenta artificiala (A.I). Nu mai aveti nevoie sa comandati elementele inteligente din casa dumneavostra prin telefonul mobil, Smart Home A.I va ajuta in mod automat si inteligent in viata zilnica. De exemplu: casa se “trezeste” automat la 7 am, storurile se ridica progresiv, incalzirea porneste, cafeaua este pregatita, lumina din bucatarie este deja pornita. La 8:30 am, cand toata familia a plecat, casa se securizeaza automat (incalzirea este redusa, storurile inchise, alarma actionata).

SOLUTII PENTRU O CASA INTELIGENTA

 

evadeaza

VIAROOM Smart Home – o Solutie integrata!

Beneficiaza incepand de astazi de cea mai moderna si completa solutie Smart Home, care iti aduce cele mai avansate si performante obiecte smart de pe piata.

VIAROOM va propune si instaleaza pentru dumneavoastra o platforma unificată si inteligentă smart home. Pachetele Smart Home A.I iti ofera o experienţă cu totul deosebită și aduc în casa ta cele mai noi şi inteligente tehnologii.

 

 

 

viaroom-catalog1

 

Un confort Premium!

Cu Smart Home A.I, VIAROOM iti revolutioneaza viata cotidiana!

Noile pachete din gama Smart Home A.I au fost create de VIAROOM pentru a-ti facilita accesul la serviciile pentru  o casa inteligentă și oferă un confort deosebit.  Locuința “învață”, se adaptează și răspunde automat cerințelor membrilor familiei.

Pachetele Smart Home A.I permit deasemenea reducerea facturilor de energie electrică, gaz, apă și securizarea locuinței în absența familiei.

 

viaroom-catalog1

Inteligenta Artificiala lucreaza pentru tine!

VIAROOM a creat în exclusivitate serviciul Smart Home AI (Inteligență Artificială), prin care cele mai cunoscute obiecte și tehnologii inteligente comunică între ele și participă la crearea unui confort personal.

VIAROOM revolutioneaza solutiile pentru o casa inteligenta cu ajutorul tehnologiilor de inteligenta artificiala (A.I) care orchestreaza functionarea tuturor  obiectelor inteligente din locuinta dumneavoastra pentru crearea unui confort personal optimal.

Smart Home A.I depaseste limitarile impuse de majoritatea solutiior proprietare de pe piata, pentru care diferitele obiecte nu comunica intre ele si sunt foarte dificil de instalat si intregrat.

O adevarata casa conectata inseamna cu mult mai mult decat simpla comanda a luminilor de pe telefonul mobil! Cu Smart Home A.I, casa ta reactioneaza singura, cu ajutorul inteligentei artificiale, la stimuli cum ar fi: temperatura, prezenta membrilor familie, rutina zilnica, consumul energetic excesiv, securitatea locuintei. Casa ta devine mai inteligenta, invata sa se adapteze modului tau de viata si participa la crearea unui confort premium.

performanta-la-superlativ

O solutie deschisa, o investitie sigura

VIAROOM a selectionat si integrat cele mai avansate si performante obiecte inteligente de la marii producatori din domeniu. Va punem la dispozitie senzori inteligenti de miscare, temperatura, termostate, camere video, controller pentru jaluzele si perdele, …

 

 

viaroom-catalog

Cele mai noi si moderne obiecte inteligente sunt suportate astazi de Smart Home A.I. VIAROOM continua sa inoveze si va propune in permanenta cele mai noi si moderne produse smart. Aveti o preferinta? Dispuneti deja de un obiect inteligent sau doriti sa-l integrati? Contactati-ne, in mod aproape sigur este deja suportat de Smart Home A.I.

 

 

 

 

viaroom-share

Comanda vocala

VIAROOM a creat pentru dumneavoastra VIAROOM voice controller, companionul ideal ce integreaza cele mai noi tehnologii de recunoastere vocala de pe piata. Comandati acum toate obiectele casnice cu vocea dumneavostra. “I’m home” sau “Showtime” vor devenii expresiile dumneavoastra favorite. Puteti deasemenea crea expresii personalizate: “Make coffee!”

 

 

 

 

 

 

Analiza Personalizata

Pornind de la analiza personalizata a locuitei tale, VIAROOM iti propune o solutie optima, bazata pe obiecte inteligente de la cei mai renumiti producatori din domeniul smart home: termostate, senzori, usi si ferestre monitorizate, lumini si prize inteligente, camere video, automatizari de usi, jaluzele si perdele.

Contacteaza-ne acum pentru o analiza personalizata gratuita!

Compatibil cu casa ta!

Integrarea obiectelor inteligente din casa ta are la baza comunicatiile wireless. VIAROOM Smart Home A.I este instalat de catre echipele VIAROOM in numai cateva ore si nu necesita modificari ale instalatiei electrice.

 

Siguranta si confort!

VIAROOM Smart Home A.I  a fost conceput special pentru confortul si siguranta ta.

Solutiile VIAROOM iti permit reducerea facturilor de energie electrica, gaz si apa iar locuinta ta va fi intotdeauna in deplina siguranta.

Player FUSION TV LIVE+ FUSION TV CONECT FUSION TV FAMILY Alte produse de pe piata
Pack cu accesorii incluse, gratuite
SmartBox
Media Center
Telecomanda ultra fina
KEYPAD EASY
GAMEPAD FAST
Garantie
Garantie 24 de luni
Retur produs in 14 zile

Service in 24h

Servicii VIAROOM™
Parental Control
VIAROOM Share
VIAROOM PlayHome
Catalog VIAROOM™ Services
 Interfata VIAROOM™ Home
 VIAROOM Mobile Companion
 Suport pentru Smart Home (BLE)
Catalog muzica romaneasca
MediaPro Music
Universal Music Romania
Cat Music Romania
TV Tunner
DVB-T2
DVB-C
Caracteristici Tehnice Smartbox
Android 4.4.2
Android 5.1.1
3 Porturi USB
2 Porturi USB ✓ (numai anumite echipamente)
Slot Micro-SD
Bluetooth 4.0
Retea Gigabit Ethernet
WiFi
WiFi dual band
Procesor Quad Core 32 bit ✓ (numai anumite echipamente)
Procesor Quad Core 64 bit ✓ (numai anumite echipamente)
Chipset Amlogic cu decodare H.265 ✓ (numai anumite echipamente)
Memorie DDR3 1GB ✓ (numai anumite echipamente)
Memorie DDR3 2GB ✓ (numai anumite echipamente)
Memorie Flash 8GB ✓ (numai anumite echipamente)
Memorie Flash 16GB ✓ (numai anumite echipamente)
Iesire HDMI
Iesire AV ✓ (numai anumite echipamente)
Iesire audio digitala (optica) ✓ (numai anumite echipamente)