VIAROOM

Despre ViaRoom

Solutiile VIAROOM au fost create pentru a-ti oferi un spectacol fascinant din prima secunda.

despre-via

DESCOPERA NOI ORIZONTURI

Solutiile VIAROOM au fost create pentru a-ti oferi un spectacol fascinant din prima secunda. Experienta unui leader in domeniul serviciilor video iti aduce astazi VIAROOM Spectacol, cu toate accesoriile incluse, fara abonament: SmartBox FUSION, telecomanda ultra-fina, minitastatura wireless KEYPAD EASY, controler wireless GAMEPAD EASY si, bineinteles, serviciile VIAROOM.
Transforma-ti televizorul tau standard sau Smart intr-o platforma media de ultima generatie.

Software-ul VIAROOM si SmartBox FUSION au fost create pentru a te aseza la comanda spectacolului TV.
Prietenii sunt si mai aproape, locuinta ta devine Smart Home* si spectacolul la TV poate incepe.
Conecteaza un TV standard cu ajutorul conexiunii AV, sau transforma un TV SMART intr-un centru multimedia de ultima generatie, prin conexiunea HDMI (Full HD). Beneficiaza de un sunet de calitate DOLBY™ prin utilizarea iesirii digitale optice.
Procesorul Quad Core, decodarea hardware H.265, memoria 1GB (SDRAM) si 8 GB (Flash) iti permit vizualizarea filmelor online si a fisierelor media personale in calitate Full HD.

despre2

De ce ViaRoom

O oferta completa de Entertainment de la un expert in solutii video multi-ecran. Transforma-ti sufrageria intr-un teren de joc.
VIAROOM transforma televizorul tau standard sau Smart intr-o platforma media de ultima generatie.
Prin serviciile VIAROOM™ acceseaza gratuit o oferta completa de entertainment:

FILME

VIAROOM transforma televizorul tau standard sau Smart intr-o platforma media de ultima generatie unde poti urmarii filmele preferate.

MUZICA

VIAROOM iti aduce, impreuna cu marile studiouri de muzica din Romania, o larga selectie de clipuri muzicale originale in calitate HD.

JOCURI

Sufrageria ta se transforma in teren de joc: o larga colectie de jocuri gratuite au fost selectionate de VIAROOM pentru compatibilitate.

SHARE

In exclusivitate functionalitatea VIAROOM Share, care iti permite sa trimiti direct prietenilor, familiei fotografii si filme.

Televiziune live

In confortul locuintei tale, ai acces oricand la transmisii sportive, spectacole si filme in direct (prin dual tuner-ul integrat)

Calitate. Servicii. Suport 24h

Produsele noastre beneficiaza de garantie 24 luni, si transport expres gratuit in 24h. VIAROOM este alaturi.

Fusion TV Media Center

Cumpara astazi unul dintre produsele VIAROOM!